Despre Noi

Terra Solution Services

Bine ați venit la Terra Solution Services!

Ne mândrim cu angajamentul nostru pentru calitate și respectarea termenelor de predare a proiectelor, asigurându-ne că fiecare client primește soluții de înaltă performanță, la termenul stabilit.

Echipa noastră este formată din ingineri dedicați din diverse domenii de proiectare, aducând expertiză și perspectivă variată în fiecare proiect. Cu profesionalismul nostru solid și experiența vastă, suntem pregătiți să transformăm viziunile în realitate și să oferim soluții inovatoare și durabile

Indiferent de complexitatea proiectului, suntem aici să oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale fiecărui client.

Ani+
VECHIME
0 K+ km
RETELE PROIECTATE
0 K+ km
DRUMURI
0 +
PROIECTE FINALIZATE

Viziune

Viziunea noastră este să fim un punct de referință în industria proiectării infrastructurii, edilitare, rutiere și civile. Ne străduim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferind soluții inovatoare și durabile, care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților și a mediului înconjurător.

Vedem fiecare proiect ca pe o oportunitate de a aduce valoare adăugată și de a crea impact pozitiv. Ne angajăm să fim la vârful tehnologiei și al cunoașterii în domeniul nostru, adaptându-ne mereu la schimbările din industrie și la nevoile în continuă evoluție ale clienților noștri.

Cu o viziune orientată către viitor, ne propunem să fim lideri în inovație și excelență, inspirând și influențând pozitiv serviciile de proiectare. Prin colaborare și angajament față de calitate și performanță, ne dorim să creăm un viitor mai bun pentru generațiile viitoare.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim soluții de proiectare de cea mai înaltă calitate, care să îndeplinească și să depășească așteptările clienților noștri. Ne străduim să fim un partener de încredere pentru comunitățile noastre, contribuind la dezvoltarea durabilă și la îmbunătățirea calității vieții.

Prin inovație, excelență tehnică și angajament față de client, ne propunem să fim lideri în furnizarea de soluții personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale fiecărui proiect. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime cerințele lor și pentru a oferi soluții creative și eficiente.

În fiecare proiect, urmărim să aducem o valoare adăugată semnificativă, să promovăm sustenabilitatea și să contribuim la creșterea economică și socială a comunităților pe care le deservim. Suntem conduși de integritate, transparență și respect față de clienți, parteneri și mediul înconjurător.

Ne angajăm să fim agenți de schimbare pozitivă în industria noastră și să construim un viitor mai bun pentru toți. Suntem dedicați să oferim rezultate de excepție și să fim mereu la înălțimea încrederii pe care ne-o acordă clienții noștri.

Valori

La Terra Soltuion Services, ne ghidăm în activitatea noastră după anumite valori fundamentale, care reprezintă baza etică și culturală a organizației noastre:

*Calitatea*: Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, căutând mereu excelența în tot ceea ce facem. Ne preocupăm să livrăm soluții fiabile și durabile, care să aducă valoare adăugată clienților noștri și comunităților pe care le deservim.

*Integritatea*: Suntem dedicați să acționăm întotdeauna cu integritate și etică în toate aspectele companiei noastre. Ne respectăm angajamentele, ne onorăm promisiunile și ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre.

*Inovarea*: Susținem o cultură a inovării și a gândirii creative, căutând mereu modalități noi și mai bune de a rezolva problemele.

*Colaborarea*: Credem în puterea colaborării și a echipei, recunoscând că succesul nostru este rezultatul efortului comun și al sinergiei dintre membrii echipei noastre și partenerii noștri. Lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele noastre și pentru a crea valoare pentru toți cei implicați.

*Respectul*: Ne respectăm și ne valorizăm reciproc colegii, clienții, partenerii și comunitățile în care operăm. Promovăm diversitatea, incluziunea și echitatea și ne angajăm să tratăm pe toți cu demnitate și respect.

*Expertiza și dezvoltarea profesională*: Ne mândrim cu echipa noastră de ingineri experimentați, care aduc expertiză și cunoștințe variate în fiecare proiect. Susținem dezvoltarea profesională continuă a inginerilor noștri, oferindu-le oportunități de formare și creștere pentru a rămâne mereu la vârful tehnologiei și al cunoștințelor în domeniul lor.

*Identificarea de soluții optime*: Ne angajăm să identificăm și să implementăm soluții optime de proiectare, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale fiecărui proiect. Căutăm mereu să fim proactivi și să abordăm fiecare problemă cu creativitate și determinare pentru a oferi rezultate de excepție.

Aceste valori reprezintă fundamentul identității noastre și ne ghidează în fiecare acțiune pe care o întreprindem. Suntem mândri să le împărtășim și să le promovăm în tot ceea ce facem.

Portofoliu

Descoperiti portofoliul nostru diversificat de servicii de proiectare, specializate in infrastructura edilitara, rutiera si civila. De la planificare si proiectare detaliata pana la implementare si gestionare, oferim solutii personalizate si inovatoare care sa satisfaca nevoile specifice ale fiecarui proiect. Cu o echipa de ingineri dedicati si expertiza vasta in domeniu, suntem pregatiti sa va ajutam sa transformati orice viziune in realitate.

Certificari

Suntem certificati ISO 14001: 2015 – Sistem de managemet de Mediu si ISO 9001:2015 – Sistem de management al calitatii